Dylan Teuns is zeer gegeerd op de internationale transfermarkt.
Volledig scherm
Dylan Teuns is zeer gegeerd op de internationale transfermarkt. © ANP / EPA

Ondanks zware concurrentie van budgettair krachtigste teams uit de WorldTour: Alpecin-Fenix zet vol in op Dylan Teuns

WielrennenQuo vadis, Dylan Teuns? Alpecin-Fenix (straks Alpecin-Deceuninck) ziet in de 30-jarige Limburgse puncher een ideale co-kopman naast Mathieu van der Poel. Maar de (financiële) concurrentie vanuit de toplaag van de WorldTour is moordend.

6 reacties

  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    niet twijfelen dylan , bij alpecin krijgt iedereen een kans . Bij de grotere ploegen moet je lotje trekken wie voor wie mag rijden.
  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Sommigen hebben al schrik dat hij concurrentie zal zijn voor Mathieu. In de bergen zal hij dat zeker zijn want de "kopman" bakt er bergop niet veel van, zoals verwacht. In die ploeg kennen ze maar 1 renner en die beslist alles, dus Dylan, blijf daar weg man.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Dylan zou blij mogen zijn om bij Alpecin te mogen rijden, en het feit dat hun kopman reeds 15j loyaal is aan deze ploeg, zegt genoeg over hun teamspirit en de Roodhooft's. Ook zeldzaam is dat hun kopman zelfs werkt door leadout's te doen voor hun sprinters. Maar ik zie Dylan niet passen in hun team, want Bahrein is hem liever kwijt dan rijk, omwille van zijn eigenzinnig karakter en zich niet kunnen aanpassen aan een team.
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Hij blijft daar best weg bij de gebroeders Roodhooft..
  • Pat Debal

    2 jaar geleden
    Da zou nog een schone aanwinst zijn om Teun erbij te hebben