BELGA - ANP / EPA
Volledig scherm
© BELGA - ANP / EPA

Meer meldingen van ‘needle spiking’: prikletsels gevonden bij fans KV Mechelen, ook 2 mogelijke slachtoffers tijdens Belgian Pride Parade

Er zijn wel degelijk letsels van naaldinjecties gevonden bij enkele slachtoffers die zaterdag onwel werden tijdens de wedstrijd KV Mechelen-Racing Genk. Dat bevestigt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande van de zone Mechelen-Willebroek aan onze redactie. Ook de organisatoren van de Belgian Pride in Brussel hebben nu meldingen gekregen van mensen die zaterdag een prik hebben gekregen: één slachtoffer stapte ook naar de politie.

21 reacties

  • Pieter arons

    2 jaar geleden
    Typisch belgisch straffeloosheid word niet gestraft dit soort taferelen
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Wat gaan ze nog verzinnen? In zo een grote menigte staan wordt heel risico vol. Er zitten veel zotten tussen die slechte bedoelingen hebben.
  • Piet Bol

    2 jaar geleden
    Dat gaat op de festivals ook weer een topper worden. Nu het alom bekend wordt lopen er gekken genoeg rond.
  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    Er zijn prikletsels gevonden... Dat kan maar daarom hoeven het geen (dure) verdovende middelen te zijn. Evengoed zijn het injecties geweest met een andere substantie die al dan niet in de apotheek verkrijgbaar is (bij voorbeeld insuline uit moeders of vaders medicijnenkastje). Het lijkt me sterk dat één dader 14 slachtoffers wil maken voor een 'rape'.
  • pascale merckx

    2 jaar geleden
    Als ik dit lees zou ik denken dat de wereld nu helemaal om zeep is.