© rr.

Duitse kindermoordenaar (19) opgepakt: Twee nieuwe lichamen gevonden in vermoedelijke schuilplaats

Na een koortsachtige zoektocht hebben de Duitse autoriteiten de 19-jarige Marcel Hesse gevat in het Duitse Herne, hij wordt intussen verdacht van drie moorden. De politie heeft de man kunnen oppakken nadat hij gefilmd werd in een fastfoodrestaurant. Dat meldt Bild.

adm

Na een koortsachtige zoektocht hebben de autoriteiten de negentienjarige kindermoordenaar Marcel Hesse kunnen vatten. Ze kwamen hem op het spoor nadat hij gefilmd werd in een fastfoodrestaurant. “Bel de politie, ze zoeken mij”, aldus de moordenaar tegen de uitbaters.

Niet ver van de snackbar stond een huis in lichterlaaie, vermoedelijk is dat de plek waar de jongeman zich schuilhield. Nu melden verschillende Duitse media dat er nog twee lijken gevonden zouden zijn, waar is voorlopig niet duidelijk.

Intensieve zoektocht

Dinsdagochtend verspreidde de politie van Bochum, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, een opsporingsbericht van de jongeman.

Ze kwamen hem op het spoor nadat hij op internet pochte over de moord. Zo zou hij op het ‘Darknet’ uitgelegd hebben hoe het jongetje naar zijn huis lokte om hem dan op beestachtige wijze neer te steken. Volgens een politiewoordvoerder nam de verdachte ook foto’s die hij dan online postte. Daarop is hij te zien met bebloede handen naast het lijk van de jongen. Het lichaam werd gevonden in de kelder van het huis waar hij woonde.

Voor de zoekactie werden de grove middelen ingezet. Op tal van plaatsen waren er politieblokkades en werden auto’s gecontroleerd. Een helikopter van de Duitse politie zocht vanuit de lucht.

De dader was geen bekende voor het gerecht. Hij was werkloos. Elk motief ontbreekt voorlopig.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer