Links Bart Laeremans (Vernieuwing), rechts Chris Selleslagh (Open VLD)
Volledig scherm
Links Bart Laeremans (Vernieuwing), rechts Chris Selleslagh (Open VLD) © Marc Baert / IF

Ex-Vlaams Belanger Bart Laeremans wordt nieuwe burgemeester van Grimbergen

GrimbergenWissel van de macht in Grimbergen, want daar moet Chris Selleslagh (Open Vld) de sjerp afstaan. De twee andere partijen uit de meerderheid, N-VA en Vernieuwing, dienen immers een motie van wantrouwen in. Ze stellen ook meteen een nieuwe meerderheid voor.

  1. Ann (59) sterft negen dagen na val met speedpedelec aan verwondingen: “Ongelooflijk dat juist zij bij fietsongeval om het leven kwam”
    PREMIUM

    Ann (59) sterft negen dagen na val met speedpede­lec aan verwondin­gen: “Ongeloof­lijk dat juist zij bij fietsonge­val om het leven kwam”

    Familie en vrienden zullen vrijdag met een gebroken hart afscheid nemen van Ann (59) uit Grimbergen, die onverwachts overleed nadat ze met haar speedpedelec werd weggekatapulteerd bij een aanrijding in Zaventem. Na negen dagen in coma te hebben gelegen, bezweek ze in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Naasten kunnen amper geloven dat de sportieve en goedlachse vrouw er niet meer is. “Het is ongelooflijk hoe positief ze in het leven stond.”
    Grimbergen
  2. Verbroedering Hofstade krijgt nieuwe infrastructuur en het gezelschap van een… cricketclub: “We juichen samenwerking tussen clubs toe”
    PREMIUM

    Verbroede­ring Hofstade krijgt nieuwe infrastruc­tuur en het gezelschap van een… cricket­club: “We juichen samenwer­king tussen clubs toe”

    De Zemstse gemeenteraad heeft de heraanleg van de voetbalterreinen van Verbroedering Hofstade goedgekeurd. Concreet zullen de twee velden naast mekaar gelegd worden zodat er binnenkort ook cricket op gespeeld kan worden. De voetbalclub krijgt er namelijk het gezelschap van de Brussels 12 Stars Cricket Club. “We willen onze sportinfrastructuur voor meerdere clubs opentrekken”, zegt schepen Tim Borteel.
    Hofstade