Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

"Plots stuurde ze met nieuwjaar een bericht": Garry en Els uit 'Boer zkt Vrouw' geven hun liefde nog een kans

TVDe reünie met de andere kandidaten uit ‘Boer zkt Vrouw’ was voor geitenboer Garry Sterckx (46) en Els (43) een bijzonder emotioneel moment. Hun liefdesbreuk zag niemand aankomen. Maar intussen is er goed nieuws: het koppel heeft zich verzoend en ziet de toekomst – voorzichtig – rooskleurig in. Wij spraken hen over de reden van de breuk en hoe het met hun hernieuwde liefde gaat. “Eerlijk? Ik had gemengde gevoelens. Ik wilde niet opnieuw gekwetst worden.”

15 reacties

  • Thérèse Reczkowski

    2 jaar geleden
    Oke Barbara drong zich op, maar als je niet over het verflies van je partner bent dan moet je ook niet met iemand anders beginnen want dat draait op niets uit, en dan nog meedoen aan zo een programma.
  • Hubert Collaer

    2 jaar geleden
    Velen hebben hier toch niet goed gekeken of zij fan van Barbara en gunnen Els geen kans, vanaf het begin zag ik dadelijk dat Barbara Garry voor zich alleen wou, ze drong zich op, bij mij zou me dat ook stilaan gaan tegensteken,Els daaren tegen kwam oprecht over, na 3j ben je nog niet over het dramatisch verlies van je partner,zeker als je geen tijd nam voor het rouwproces.Geef haar de kans om zich te bewijzen in plaats van haar af te breken maar ja dat is het aard van de mens hé.
  • Etienne De Boeck

    2 jaar geleden
    Ik hoop voor Garry en Els dat ze mogen gelukkig worden.
  • Marc Brees

    2 jaar geleden
    Goed nadenken Garry, dit blijft voor altijd een knipperlicht relatie.
  • Cesar Berth

    2 jaar geleden
    Veel succes en geluk in de Liefde zorg goed voor elkaar de kinderen en het werk