"Wacht niet tot een woning te koop staat om te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Zelfs al heeft de eigenaar nu geen interesse in verkopen, het zaadje is geplant."
Volledig scherm
PREMIUM
"Wacht niet tot een woning te koop staat om te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Zelfs al heeft de eigenaar nu geen interesse in verkopen, het zaadje is geplant." © Getty Images

Lezers maken van jouw huizenjacht een succes: “Stop een persoonlijk briefje in de bus en probeer nooit een afspraak vast te krijgen via mail”

Hoge prijzen en andere kandidaat-kopers die met tienduizenden euro’s over de vraagprijs gaan: de kans dat je je droomhuis een paar keer moet laten schieten is groot als je vandaag een huis wil kopen. Met deze tips van lezers slaag jij er wél in om de sleutel van jouw eigen woning te bemachtigen. Van kopen via Biddit tot rechtstreeks op de eigenaars afstappen, ook als een woning nog niet te koop staat. Onze lezers vertellen hoe zij er wél in slaagden om het huis van hun dromen aan te kopen. 

2 reacties

  • Paul Boeie

    2 jaar geleden
    Via biddit heb ik er hier nochtans ook eentje vlot 100.000 over de waarde zien gaan .
  • Gerd Van nieuwenhove

    2 jaar geleden
    Makelaars liefst vermijden . De woning zal aan een juistere prijs verkocht kunnen worden .. Soms heb je die kerels nodig maar het is de koper die kan betalen . Ik heb ze bezig gezien op VTM , u ook ?