Johnny Depp en Amber Heard
Volledig scherm
Johnny Depp en Amber Heard © AFP

Wanneer valt de uitspraak en welke straf dreigt voor de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord

CelebritiesJohnny Depp (58) en Amber Heard (36) staan ondertussen al vijf weken met getrokken messen tegenover elkaar in de rechtszaal en daar horen straffe advocatenbizarre psychiaters  en opvallende bekentenissen bij. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, zochten we een antwoord op de meest gestelde vragen. Van de kern van de zaak, tot het ontbrekende vingerkootje: de ultieme vragen over het proces Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord. 

12 reacties

  • sjaak vanslembrouck

    2 jaar geleden
    @Elisa deJong Is gewoon de zoveelste leugen, ze heeft totaal niks kunnen bewijzen en heeft meerdere keren onder ede gelogen, is ook aangetoond dat ze haar fotos bewerkt heeft, allemaal onzin, van Johnny zijn beweringen zijn er wel telkens bewijzen en zelfs medische dossiers.
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Ik vertrouw diene Depp voor geen halve centiem.
  • James Williams

    2 jaar geleden
    Er kan maar 1 terechte winnaar zijn en dat is Depp natuurlijk. Heard is meerdere keren door de mand gevallen in al haar gehuichel.
  • Daniel Tant

    2 jaar geleden
    Daniel Tant. Hij wil zijn naam in alle eer herstellen voor mij is dat iemand die zijn imago wil verdedigen ik moet ten eerste van zo geen hebben ik heb daar een afkeer van en al dat gedoe met zijn muziek compleet nul.
  • Jimmy Helsen

    2 jaar geleden
    @Elisa : als het al waar is van die fles , want het enige constante dat bleef bovenkomen tijdens dit gevecht moddergooien , is dat mevr. Heard meermaals betrapt is op leugens … Ik denk er in elk geval het mijne van .