AFP
Volledig scherm
© AFP

Amber Heard sluit getuigenissen erg emotioneel af: “Mensen zeggen dat ze mijn baby in de microgolf willen steken”

CelebritiesNa zes spectaculaire weken zit de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard er bijna op. Donderdag kwamen de laatste getuigen aan het woord, waaronder ook Amber zelf. De actrice, die 100 miljoen dollar schadevergoeding eist van haar ex, kwam als laatste aan het woord en werd opnieuw erg emotioneel. Ze vertelde zwaar getraumatiseerd te zijn, niet alleen door haar relatie met Depp, maar ook door de afgelopen weken. “Het is al zo pijnlijk en vernederend geweest. Ik hoop dat niemand anders dit ooit moet meemaken. Ik wil gewoon dat Johnny mij met rust laat”, klonk het. Morgen volgen de slotpleidooien, waarna de jury zich terug zal trekken voor beraadslaging.

21 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Ik supporter voor Depp !
  • Dick DECOCK

    2 jaar geleden
    Degene die wint is de beste acteur, en verdient oscar
  • ivan de ridder

    2 jaar geleden
    Ik geloof haar als ze zegt dat ze doodsbedreigingen krijgt, maar dat is het enige waarin ik haar volg. Bij het laatste kruisverhoor heeft ze zichzelf tegengesproken en haar geloofwaardigheid compleet ondermijnd. Ik ben van mening dat Johnny Depp ook niet vrijuit gaat, maar ze is duidelijk narcistisch en leeft in haar eigen wereldje. Bovendien heeft ze om de haverklap leugens verklaard (iedereen liegt behalve zij, lol) in de rechtbank en mogelijks met bewijsmateriaal gefoefeld. RIP carrière.
  • Kevin Schouteden

    2 jaar geleden
    Iedereen dat durft te zeggen dat Amber het slachtoffer is heeft niet de case gevolgd en het bewijs .. dit is geen vrouw dat mishandeld is
  • Henri Demeer

    2 jaar geleden
    als ze er een film over maken hebben ze alvast al de 2 beste acteurs .