Jitse en Bianca ontdekken hun huis in 'Blind Gekocht'
Volledig scherm
Jitse en Bianca ontdekken hun huis in 'Blind Gekocht' © SBS

Alleenstaande mama Bianca vindt toch huis in ‘Blind gekocht’: “Via de gewone markt was dit wellicht niet gelukt”

TVHet was “de moeilijkste zoektocht ooit”, maar alleenstaande mama Bianca (44) en haar zoon Jitse (18) hebben dan toch een huis gevonden via ‘Blind gekocht’. Daarvoor waren uiteindelijk een radio-oproep, Bianca’s állerlaatste spaarcenten en een klussend tv-team nodig. Ook drie weken na de opnames is Bianca nog altijd niet bekomen. “Ik ben zo ontzettend dankbaar.” 

18 reacties

  • Saskia Jongen

    2 jaar geleden
    Ik had tranen in mijn ogen,eindelijk iemand die dankbaar is met een eigen huisje ook al is niet alles in orde, wat een verschil met sommige anderen die verwend en ondankbaar zijn en zeuren over een badkamer die niet helemaal hun stijl is of een woonkamer die niet ruim genoeg is, ze zouden er nog niet dood gevonden willen worden, deze laatste aflevering was de enige die mij raakte , ik ben zelf alleenstaande met een oud huis en geloof me dat raakt nooit af en toch ben ik er blij mee
  • Desmet Carine

    2 jaar geleden
    Proficiat, het is jullie van harte gegund :)
  • monique bolen

    2 jaar geleden
    Ik denk dat er iemand gelukkig zal zijn in dit huisje.
  • Annemarie Gerlo

    2 jaar geleden
    Als die zogezegde oproep er kwam,heb ik verschillende huizen daar gevonden onder die prijs. Er waren natuurlijk kosten aan,maar nu is het huis deels opgeknapt door sponsors ,want zelf moet je werkmensen betalen enz. Allemaal reclame,want toen ze die oproep deden was alles al opgenomen.
  • piet maes

    2 jaar geleden
    hartverwarmend mooi om te zien. deze mevrouw was het werkelijk gegund. ik zou tegen haar willen zeggen:geniet nog lang van uw paradijs.