Trend gespot op het liefdadigheidsgala in Cannes: uitdagend zwart met een stevige streep bloot

Het filmfestival in het mondaine Cannes gaat onverminderd voort en daar hoort ook het jaarlijkse liefdadigheidsgala van de American Foundation of AIDS Research (AmfAR) bij. Redenen genoeg voor de sterren om alweer in hun dressings te duiken en ons te verbazen met adembenemende outfits. Dé trend van het moment? Zwart met een stevige streep bloot.

Lien Lammens

Serge Ibaka en Cindy Bruna

 ©  ISOPIX

Basketbalspeler Serge Ibaka nam zijn vriendin Cindy Bruna mee. Het model koos voor een cut-outjurk en liet daarbij niet veel aan de verbeelding over.

Kylian Mbappé

 ©  ISOPIX

De Franse stervoetballer ging voor een heel klassieke smoking: zwart pak, wit hemd en een bijpassende vlinderdas.

Eva Longoria

 ©  EPA-EFE

Je zou bijna denken dat Cindy Bruna (zie eerder) en Eva Longoria samen gewinkeld hebben. Net als Bruna, koos de 47-jarige actrice voor een zwarte jurk met een strategische inkeping en een uitdagende split die haar ellenlange benen accentueerde.

LEES OOK:

Christina Aguilera

 ©  EPA-EFE

Ook Christina Aguilera was van de partij. Zij hield het naar haar normen eerder sober. En toch: fashionista’s zullen versteld staan van de slangen op de fluwelen mouwen en het met kristallen bezette decolleté.

Elsa Hosk

 ©  EPA-EFE

Het Zweedse model , dat voor zowat elk internationaal modehuis poseerde, ging terug naar de jaren zeventig en droeg een haarband. Haar schoenen zagen er net iets minder comfortabel uit.

Nabilla Benattia

 ©  EPA-EFE

Wat trek je aan als je als zwangere vrouw naar een galadiner moet? De Franse realityster moest er niet lang over nadenken. Ze koos gewoon lekker voor de trend van het moment en liet haar ongeboren baby met de aandacht lopen.

Cara Delevingne

Dat andere topmodel, Cara Delevingne, voegde zich bij Eva Longoria en Cindy Bruna. Al zat ze net iets langer bij de visagiste dan haar twee medesterren.

 ©  EPA-EFE

Natasha Poly

 ©  EPA-EFE

En … we doen er nog eentje bij. Ook dit Russische supermodel was op de hoogte van de officieuze dresscode. Poly ging gezwind mee in de trend van zwarte jurken met hier en daar het ontbreken van enkele centimeters stof.

Kat Graham

 ©  EPA-EFE

Zangeres Graham interpreteerde de trend op haar manier en voegde een blazer toe aan haar croptop en hotpants. En voor we het vergeten: een extra … euh, jurk.

Charli XCX

 ©  EPA-EFE

Je hoeft niet per voor een jurk te gaan. Dat bewijst singer-songwriter Charli XCX. Zij koos voor een rok met lage taille en top met ingewerkt corset van Jean Paul Gaultier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer