Kevin De Bruyne als ambassadeur van cryptoplatform Phemex.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne als ambassadeur van cryptoplatform Phemex. © Phemex

Kevin De Bruyne nu ook gezicht van cryptobedrijf: “Mijn interesse was al een tijdje aan het toenemen”

VoetbalKevin De Bruyne (30) blijft zichzelf ook naast het veld in de markt zetten. De Rode Duivel is sinds vandaag ambassadeur van Phemex, een bedrijf dat handelt in cryptomunten. “Ik kijk ernaar uit om cryptocurrency verder te ontdekken en te helpen ontwikkelen.” 

5 reacties

  • Baldr VanHoek

    2 jaar geleden
    Ajaah wat dacht je van de roebel... en wat er staat te gebeuren met de euro?
  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    Echt geld wordt niet in een week de helft minder waard Baldr VanHoek , of het moet de munteenheid van een derde wereldland betreffen Niet dat banken en overheden zo betrouwbaar zijn maar wie of wat er achter al die monopolycoins zitten weet helemaal geen mens
  • Baldr VanHoek

    2 jaar geleden
    Voor alle geldgoeroes die vinden dat crypto niets produceert dat is effectief wat geld belichaamt: het heeft geen valuta maar enkel een instrument van banken en overheid om je koopkracht buiten de wet om de devalueren zonder dat ze een wet moeten stemmen. Iets wat we kennen als inflatie. Uitgerekend crypto zijn zo volatiel dat ze net door diezelfde instanties bij wet moeten werden beteugeld. Wat zou er nu wel en niet logisch zijn?
  • Monique Moens

    2 jaar geleden
    Ja KDB kan wel enkele duizenden verliezen zonder het te voelen.
  • Bart Dekort

    2 jaar geleden
    Hij zal wel het advies opvolgen dat hij maar een beperkt bedrag in die luchtbel mag steken, of dat hij anders als Johan Cruyff kan eindigen. Zoveel verdienen en nog reclame maken voor de duivel, waar zitten die mensen hun fatsoen eigenlijk? Gelukkig kunnen ze altijd met hun vinger naar een ander wijzen.