©  REUTERS

Liverpool ziet Thiago en Fabinho terugkeren in selectie voor Champions League-finale

Goed nieuws voor Liverpool. Na de terugkeer van Virgil van Dijk eerder deze week, bevestigde de club vrijdag dat ook middenveldduo Thiago Alcantara en Fabinho mee zullen afreizen naar Parijs voor de finale van de Champions League tegen Real Madrid zaterdagavond. Beide spelers zijn zo goed als hersteld van een spierblessure en sluiten opnieuw aan bij de selectie. Dat maakte Liverpool vrijdag bekend op zijn website.

Bron: BELGA

“Het duo zal deel uitmaken van de groep die naar Parijs reist voor de wedstrijd zaterdag in het Stade de France en komt in aanmerking voor een terugkeer op het veld”, viel te lezen op de website van Liverpool. 

Thiago liep een blessure op in de laatste competitewedstrijd tegen het Wolverhampton van Leander Dendoncker. De Spaanse middenvelder hervatte intussen de training.

Fabinho liep een spierblessure op in de wedstrijd tegen Aston Villa in maart en speelde sindsdien geen enkele wedstrijd meer. Ondanks zijn lange afwezigheid neemt Liverpool-coach Jürgen Klopp hem toch mee naar Parijs.

Bij Liverpool kan Divock Origi de eerste Belg worden die de Champions League twee keer weet te winnen. Onze landgenoot zal wel niet meespelen zaterdag. Hij liep vorige zondag op training een spierblessure op.

In 2019 scoorde hij het tweede doelpunt in de gewonnen finale tegen het Tottenham van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld (2-0). Origi verlaat Liverpool na het seizoen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer