© AP

Colsaerts opent op 60e plaats in New Delhi

Nicolas Colsaerts heeft met een ronde van 74 slagen een matige start genomen op het Indian Open golftoernooi (EPGA/1.750.000 dollar) in New Delhi.

De 34-jarige Brusselaar zette een ronde neer met ups en downs. Colsaerts, die op de tweede parcourshelft van start ging, moest onmiddellijk een bogey op zijn kaart schrijven. Na een birdie op de dertiende hole liep het fout op de veertiende hole wat hem een dubbele bogey kostte. Op de zeventiende hole viel er opnieuw een birdie, maar op de holes achttien en één moest hij weer twee bogeys incasseren.

Colsaerts putte op de holes twee en vier twee birdies weg, op de zesde hole moest hij nog een bogey op zijn kaart schrijven. Met zijn ronde van twee over par telt Colsaerts acht slagen meer dan de Engelsman David Horsey die alleen aan de leiding staat.

De DLF golfbaan is een technische baan waar bogeys, dubbele bogeys, triple bogeys en meer schering en inslag zijn. Op dag één kon vrijwel de helft van het deelnemersveld de eerste ronde niet afronden wegens dreigende onweersbuien, waardoor de spelers vrijdag in de vroege uurtjes de resterende holes verder moesten afwerken.

Stand na eerste ronde:

1. David Horsey (Eng) 66 -6

2. Matteo Manassero (Ita) 67

3. Nino Bertasio (Ita) 68

4. Romain Langasque (Fra) 69

. Eddie Pepperell (Eng) 69

. Carlos Pigem (Spa) 69

7. Angelo Que (Fil) 70

. Stephen Gallacher (Sch) 70

. Paul Peterson (VSt) 70

. Sam Walker (Eng) 70

. Lasse Jensen (Den) 70

. Danny Chia (Mal) 70

. Marcel Siem (Dui) 70

. Félipe Aguilar (Chi) 70

. Steven Tiley (Eng) 70

. Scott Jamieson (Sch) 70

. Grégory Havret (Fra) 70

. José-Filipe Lima (Por) 70

...

60. Nicolas Colsaerts (Bel) 74

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer