Nadine Van Der Linden - Welkom in het weekend
Volledig scherm
PREMIUM
Nadine Van Der Linden - Welkom in het weekend © Pieter-Jan Vanstockstraeten

COLUMN. “Bij Comme Chez Soi hebben ze een punt: niet elke vernieuwing in de horeca is een verbetering”

Elke zaterdag blikt onze columniste terug op de week. De uitreiking van de Michelinsterren doet even stilstaan bij ‘verliezer’ Comme Chez Soi. “Hun keuken is niet blijven evolueren”, klonk het bij de inspecteurs. Maar terecht stipte het Brusselse restaurant aan dat niet elke vernieuwing op het bord ook  een stap vooruit is. Gerechten op stro of leisteen, broodjes in papieren zakken, ‘ice tea’ in confituurpotten: de modale klant heeft al heel wat trends gezien, niet altijd successen...

6 reacties

  • Andre Mampaey

    2 jaar geleden
    Ik eet graag ga regelmatig uit eten ,maar voor mij moeten het geen schilderijen te zijn ,die hangen thuis aan de muur ,proper en netjes is voor mij goed ,als het maar lekker is ,en betaalbaar ,ik moet die show niet ,is mij wat te duur .
  • Tuur schiepers

    2 jaar geleden
    Een pracht van een vrouw die steeds de nagel op de kop slaat.
  • An Vanden Bossche

    2 jaar geleden
    Comme chez soi is top, Ik zie geen reden tot vernieuwing. Er zijn al genoeg vernieuwende eetgelegenheden. En laat ons wel zijn: de culinaire kwaliteit van het overgrote deel van de eetgelegenheden is zeer middelmatig: ik kook dan liever zelf.
  • André Uyttendaele

    2 jaar geleden
    Och, maar als Sooi of Cleef of de Serge mij zouden uitnodigen om gratis in hun brasserie te komen smikkelen dan nog zal ik met veel plezier niet gaan, deze drukdoenderige kwelling laat ik te graag aan de chici...
  • Theo Van Hoof

    2 jaar geleden
    Hoe geloofwaardig is Michelin? Ze deelden al 2 vorkjes en een bib gourmand uit voor een zaak die niet eens open was. Toevallig ook van Pierre Wijnants/Lionel Rigolet. Dat ze eens aan Marc Paesbrughe vragen hoe bevrijdend het is je ster af te geven. Ook aan Frank Fol mogen ze dat vragen.