President Vladimir Poetin.
Volledig scherm
President Vladimir Poetin. © ANP / EPA

Poetin: “Rusland bereid mee te zoeken naar mogelijkheden om ongehinderd graan te exporteren, ook uit Oekraïne”

Rusland is “bereid” mee te helpen zoeken naar mogelijkheden om “ongehinderd” graan te exporteren, ook vanuit Oekraïne. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin vandaag gezegd tijdens een telefoongesprek met zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Olaf Scholz.

44 reacties

  • Emmanuel Veraart

    2 jaar geleden
    De Russen zijn een gehard volk en zullen het langer volhouden dan het strontverwende en gepamperde Westen. Zelfs met nog hardere sancties. Hier blèten ze al wanneer ze een terrasje, etentje of een reisje minder kunnen doen.
  • ronny cuypers

    2 jaar geleden
    De allereerste oorzaak van deze ellende is de agressie van Rusland tegen Oekraïne. Al het andere zijn daarvan gevolgen. Neem dus de oorzaak weg en het is weer allemaal peis en vree.
  • willem sliggers

    2 jaar geleden
    En nu word Poetin op economisch vlak de redder van de hele wereld , zou er al een heiligverklaring bij de paus zijn afgegeven ?
  • swa wuyts

    2 jaar geleden
    Als hij alles laat ontmijnen voor export heeft hij ook vrije toegang tot Odessa om als dusdanig zijn moordzuchtige plannen verder te zetten. Noch Poetin, noch Lavrov is te vertrouwen. Achter elke uitspraak ligt een adder. Het zijn en zullen steeds schurken blijven.
  • Marcus Vadis

    2 jaar geleden
    De Russische logica is wel een heel speciale dat weten we ondertussen. Het is een omgedraaide wereld waar goed slecht is en slecht goed is. En China zwijgt, wij moeten stoppen met goederen uit China te kopen!!