Jan Ruysbergh
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan Ruysbergh

Dina Tersago presenteert al 20 jaar op televisie: “Ik vind het heel erg als mensen mij ‘fake’ noemen”

Showbizz“Ik probeer mijn spontaniteit en joie de vivre te behouden.” Na 20 jaar in het vak gaat voor Dina Tersago (43) oprechtheid nog altijd boven alles. Met haar minzame stijl en haar jeugdige voorkomen is de presentatrice al jaren een van de populairste VTM-gezichten. “Toen mensen me erop wezen dat Gloria Monserez en ik zussen zouden kunnen zijn... Dat maakte mijn dag goed”, vertelt ze in een gesprek over haar gezin, het begin van haar carrière en omgaan met kritiek. “Ik wil na elk programma dat ik presenteer een evaluatiegesprek.”

8 reacties

  • Kristien Foubert

    2 jaar geleden
    Voor mij mag ze gaan. Haar magerzucht is verontrustend en de vrolijke sprankel in haar ogen is verdwenen. Die zien alleen nog dollartekens
  • piet devlieger

    2 jaar geleden
    Ze is ok, niets verkeerds over te zeggen.
  • MARLEEN GHYSELS

    2 jaar geleden
    Dina fake zeker niet. Welke BV zien we ook al eens totaal zonder make up op het scherm. Inderdaad, Dina. Als ja fake bent doe je dat niet ... nooit. Leve de Dina naturel!
  • Francois Sals

    2 jaar geleden
    Dina komt goed en spontaan over ,maar ja ...het zijn jammer genoeg fake programma's ,velen willen deze programm'as zien en trappen is een nest van leugens en zaken die aan de kandidaten worden opgelegd.
  • Stef Guit

    2 jaar geleden
    Ik ken ze niet persoonlijk maar ze komt helemaal niet fake over. Heel knappe vrouw vind ik het!