Remco Evenepoel had enkel redenen tot lachen.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel had enkel redenen tot lachen. © Photo News

“Goeie week? Geweldige week!”: Remco Evenepoel onthoudt alleen maar positieve zaken na Noors intermezzo

WielrennenDrie ritten gewonnen, het eindklassement gepakt én fameuze wattages geduwd: Remco Evenepoel (22) had een goede week in Noorwegen. “Dat is een understatement. Dit was de beste mogelijke manier om weer in competitie te komen.” Een terugblik in vier thema’s én een vooruitblik naar de komende doelen, te beginnen met de Ronde van Zwitserland.

8 reacties

  • Pieter geens

    2 jaar geleden
    Een echte top renner !
  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Marika, als je nog niet kunt toegeven dat Wout een prachtige Parijs-Nice gereden heeft en Roglic aan de eindoverwinning geholpen heeft, dan ben je zeker geen wielerfan of -kenner. Daarmee is de kous af. Ga ergens anders uw gal spuwen.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Wat een geweldige prestatie van Remco! ondanks velen deze zeges van minderwaardig niveau bestempelen, vanwege zogezegd geen tegenstand van formaat. En chapeau voor Remco dat hij zich niet spaarde door enkel een 8 daagse rittenkoers te rijden, en niet verkondigde: " geen ambitie voor klassement, enkel als voorbereiding voor de Vuelta"...neen hoor, want hij ging er vol voor, en hij gaat de uitdaging aan om ook die van Zwitserland te rijden.
  • eric reynebeau

    2 jaar geleden
    Proficiat Remco knap gereden. @ Marika Peeters. Artikel gaat over Remco maar moet u toch gebruiken om Wout af te breken. Zou een andere vergelijking kunnen maken. Uw Mathieu VDP moest in de Giro niemand helpen. Hij won 1 rit en eindigde 57ste op 3 uur 15. Wout moest in de Tour knechten voor Roglic en daarna voor Vinegaerd. Hij won 3 ritten en eindigde 19de op 59 minuten. En in de Tour waren alle toppers aanwezig... Behalve MVDP die bewust uit koers stapte om de plank mis te slaan op Olympics.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Bijna net zo gemakkelijk om hier 3 ritten te winnen, als het voor WvA was in Parijs-Nice, die slechts 1 tijdritje won van de 5 ritten op zijn lijf geschreven, waarvan hij zelfs 3 sprintetappes verloor, en dit in zijn beste vormpeil ooit, terwijl 80% van de toppers, reeds in dag 1 en 2, moesten opgeven door ziektes en Corona.