AFP
Volledig scherm
© AFP

Kourtney Kardashian krijgt opvallend advies om zwanger te worden: “Vier maal per week sperma drinken”

CelebritiesKourtney Kardashian (43) zou heel graag nog eens zwanger worden, maar kampt met vruchtbaarheidsproblemen. In ‘The Kardashians’ vertelt de kersverse vrouw van Travis Barker (46) dat ze vreemd advies heeft gekregen van haar dokter. Vier keer per week het sperma van haar echtgenoot drinken, zou helpen met haar schildklierniveau, wat op zijn beurt de kans om zwanger te raken zou verhogen.

10 reacties

  • Hans Bolsens

    2 jaar geleden
    Je zou verbaasd zijn hoeveel van haar volgelingen dit ook gaan beginnen doen. Intelligente mensen weten echt wel beter maar wat wil je met die Kardashians, ze zijn wel rijk maar voor de rest zo lomp als wat.
  • Celine declerck

    2 jaar geleden
    Wat een nieuws zeg. Het is hier iedere dag 1 april.
  • Geert Coussement

    2 jaar geleden
    correct advies, doen!
  • elke demeersman

    2 jaar geleden
    wat een onzin, de schildklier kan je makkelijk op niveau brengen met een simpel pilleke
  • Hilde Janssens

    2 jaar geleden
    Heel dikwijls zijn zowel man als vrouw vruchtbaar maar niet samen. Maw met andere partners kan het wel lukken. Helaas wordt er al eeuwenoud de schuld bij de vrouw gelegd en geeft het mannen in veel culturen nog altijd vrijspel om meerdere vrouwen te hebben en zgn onvruchtbare vrouwen te verbannen of zelfs te doden. Drinken van sperma is compleet zinloos voor iedereen met een beetje anatomische of lichamelijke kennis.