Dina Tersago, Hadisa Suleyman, Gert Voorjans, Cerina Marchetta
Volledig scherm
PREMIUM
Dina Tersago, Hadisa Suleyman, Gert Voorjans, Cerina Marchetta © VTM

“Ik vond het niveau van afwerking lager dan vorig seizoen”: jury bepaalt wie de finale speelt in ‘Huis gemaakt'

TVDe apotheose nadert in ‘Huis gemaakt’. Vanavond wordt duidelijk welke twee koppels in de finale van morgen zullen strijden voor een gratis huis. Het lot van de drie overgebleven duo’s ligt volledige in handen van de strenge, driekoppige jury. Ze verklappen hun do’s en dont’s. “Die hype van zwarte kranen snap ik echt niet”, zegt jurylid Hadisa.

10 reacties

  • bruno coenen

    2 jaar geleden
    Ik wil het de jury wel eens zien doen. Maar goed commentaar geven op geleverd werk is makkelijker dan de handen zelf uit de mauwen steken. Smaken verschillen. Net zoals de huizen verschillen. Daar voor mij geen aandacht aan gegeven wordt. En een BBQ voor 100 man een meerwaarde van een woning? En dan iemand afrekenen op paaltjes die niet goed vastzitten in een tuin als een voetbalveld dat is makkelijk. Net als een pracht dakterras waar zogezegd een oudje niet op mmm.
  • Karl Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Van mij mogen Younes en Eline winnen, zij waren het minst hard voor elkaar. En Eline houdt hem duidelijk op de goede weg, en dat is soms nodig.
  • Jacqueline herck

    2 jaar geleden
    Er is inderdaad een groot verschil in het opknappen van een binnenkoer en een dakterras tegenover een gewone tuin en een grote tuin. Zelfde met de grootte van de huizen. Daar zou ook wel eens rekening mee mogen gehouden worden.
  • Peggy Cornelis

    2 jaar geleden
    Drie verschillende grote van huizen men kan niet van alle drie hetzelfde verwachten. Younes en Eline zoveel groter en moeten evengoed presteren als de andere twee. Antwerpen respecteert de ouderdom woning anderen ben ik geen fan. Men kan niet verwachten van mensen die niet gewoon zijn dit te doen het perfect doen
  • Kurt Billiet

    2 jaar geleden
    Younes en Eline... daar heb ik toch grote twijfels bij! Die kon echt niks!! Ineens kunnen ze het al... Dat was volgens mij in het begin gespeeld om daarna zogezegd te verrassen. Die cowboy had er altijd moeten inblijven!! Maar ja, het huis moet nog kunnen verkocht worden bij niet winst... Die cowboy was veruit het meest sportieve en sympathiekste koppel ook! Nu... een kiekskes koppel, een oversekst koppel en kabouter lui en kwebbel. Als er dan toch een winnaar moet zijn, het kiekskes koppel!