© VIJF / Twitter

Vermist in ‘Temptation Island’, wat is er met Manouh gebeurd?

De hoofdrolspelers in Temptation Island hebben zich ondertussen afgetekend. Het zijn de meest drieste verleiders en de deelnemers die het het moeilijkst hebben om niet te bezwijken voor de charmes van de eerste groep. Maar anderen komen bijna nooit in beeld, wat leidde tot een grappig opsporingsbericht op Twitter.

nkdr

Het was twitteraar Jan Bart Cassimon die de kat de bel aanbond met zijn tweet: “Dag 7. Manouh is nog steeds spoorloos. De zoekactie gaat verder. #Temptationisland.” De tweet verzamelde meteen honderden likes en retweets. Dus gingen ook wij op zoek naar Manouh.

Bij zender VIJF zeggen ze dat de verklaring simpel is: “Er is geen tijd om alle 28 deelnemers in beeld te brengen, dus zijn het meestal diegenen die het dichtst bij de koppels staan die in beeld komen.” En de theorie dat ze in het begin van de boot gevallen is, kan ook meteen de vuilbak in, want Manouh was wel degelijk op het eiland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Toen ik terug naar België kwam, maakte ik me al de bedenking dat ik niet vaak in beeld zou komen”, vertelt Manouh aan onze redactie. “Ik had dan wel een goede band met iedereen, maar ik was niemands ‘temptation’. En als ik dan merkte dat anderen een betere band hadden, wilde ik me daar niet tussen gooien.”

Het geeft een beetje een dubbel gevoel dat ze zo zelden in beeld komt, aldus de 23-jarige verleidster. “Ik vind het wel jammer, want je wil toch wel af en toe eens op tv komen als je aan zoiets meedoet. Maar aan de andere kant heb ik wel een super reis cadeau gekregen. Als de anderen zeurden, was ik altijd degene die zei ‘maar jongens, dit is een super mooie reis, wees blij’ en hen een luisterend oor bood.”

Voorlopig ging ze nog niet op date, en of dat nog zal veranderen, kan ze uiteraard niet zeggen. Maar dat het na een paar dagen gevuld met eten, praten, aan het zwembad liggen en meer eten wel een beetje saai wordt, dat wil ze wel kwijt. “Maar ik heb er wel veel vrienden gemaakt.” En of ze haar opsporingstweet al gezien had?

“Ik vind het wel grappig en goed gevonden, de tweet is ook echt een eigen leven gaan leiden. Maar deze had ik nog niet zien passeren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer