Anaïs en Cedric. © VTM

Antwerpse Anaïs en Cedric staan in finale ‘Huis Gemaakt’

Winnen Anaïs en Cedric hun droomhuis in Antwerpen-Noord? De kans is gestegen tot 50%, nu de jury van Huis Gemaakt vlak voor de finale nog Alexia en Emiel van Boortmeerbeek naar huis heeft gestuurd. Daardoor nemen Anaïs en Cedric het woensdagavond in de finale op tegen Eline en Younes, die hun eigen droomhuis bouwden in het Limburgse Beringen.

LEES OOK. Binnenkijken bij Antwerps koppel Cedric en Anaïs, dat alles op alles zet om ‘Huis Gemaakt’ te winnen: “Onze eigen woonst is onbewoonbaar verklaard”

Bij afvallers Alexia en Emiel nam teleurstelling de bovenhand. Ze moesten de deur van het pand in Boortmeerbeek achter zich dichttrekken. “Dit is echt zuur”, klonk het. “Maar het is wat het is. Boortmeerbeek is gedaan, we zullen wel een ander dorp onveilig maken.” Anaïs en Cedric waren dan weer door het dolle heen. “De twee snotapen kunnen er toch nog iets van, he?! 22 jaar en still standing!”, klonk het enthousiast.

De opnames van de finale vinden woensdagvoormiddag plaats. Het is de kijker die mee bepaalt wie wint. Via vtm.be of via sms naar 6677 kan tot dinsdag middernacht gestemd worden. Woensdag wordt duidelijk wie wint en een gratis huis mag intrekken, zonder nog iets af te moeten betalen. In de grote finale komen ook nog vijftig potentiële kopers langs en geven 25 makelaars hun professionele mening. Ook zij bepalen mee wie wint.

In de aflevering van donderdagavond krijgen de kijkers te zien hoe de uiteindelijke winnaars de eerste uren in hun eigen huis beleefd hebben.

Huis Gemaakt, VTM, woensdag- en donderdagavond 20.40u

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER