Voor en na: woning in Antwerpen uit 'Huis gemaakt'
Volledig scherm
PREMIUM
Voor en na: woning in Antwerpen uit 'Huis gemaakt' © VTM

VOOR & NA. Zo zien de huizen van de ‘Huis gemaakt’-finalisten er na acht maanden zwoegen uit

TVTientallen weekends en vrije dagen klusten ze van zonsopgang tot een stuk in de nacht, maar nu ligt de ultieme bekroning écht binnen handbereik voor Younes en Eline uit Beringen en Cedric en Anaïs uit Antwerpen. Als ze vanavond ‘Huis gemaakt’ winnen, krijgen ze de sleutel van hun zelf verbouwde huis voorgoed in handen. We wikken en wegen hun kansen, en kijken terug op de evolutie van hun woningen. 

11 reacties

  • Georgette Vanoverbeke

    2 jaar geleden
    Cedric en Anais mogen van ons winnen ,goed gedaan .
  • Simone Duinmeijer

    2 jaar geleden
    Anaïs heeft weinig meer gedaan dan Younes, alleen word daar meer nadruk op gelegd. De echte harde werkers zijn Cedric en Eline. Het huis in Antwerpen vind ik weinig practisch, met de keuken en huiskamer op de middenverdieping, en natuurlijk ook de afwatering van de badkamer laat te wensen over
  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Huis Antwerpen heeft qua inrichting het meeste klasse. Dat koppel heeft ook samen en elk op zich zeer hard gewerkt. Younes is niks meer dan een sympathieke goedlachse jongen en liet het werk doen door anderen..Bovendien dat oranje in die ganse ka;mer??
  • Marc Claes

    2 jaar geleden
    Younes mag blij zijn en dankbaar aan zijn Eline de echte harde werkster van de 2 zonder haar had hij nooit in de finale gestaan. Voor mij speelt het geen rol wie wint.
  • Danny Steritmis

    2 jaar geleden
    Keitjes in deze prachtige badkamer,misschien niet praktisch wel mooi en voor het onderhoud even besproeien met bleekwater moet toch volstaan om schimmels etc..weg te houden.