Batshuayi arriveerde maandag met een kleurrijke BMW, Lukaku met een zwarte Ferrari.
Volledig scherm
PREMIUM
Batshuayi arriveerde maandag met een kleurrijke BMW, Lukaku met een zwarte Ferrari. © Photo News

Het wagenpark van de Rode Duivels doorgelicht: drie dagen werk aan BMW, een matzwarte Ferrari, en waarom Kevin De Bruyne het sober houdt

RODE DUIVELSEen unieke BMW. Of een matzwarte Ferrari. De Rode Duivels, Michy Batshuayi en Romelu Lukaku in het bijzonder, pakten maandag bij aankomst in Tubeke uit met hun blitse bolides. Daarom: het Duivelse wagenpark doorgelicht. 

19 reacties

  • Michel Ludikhuyze

    2 jaar geleden
    Beste Wendy Vandereyken , U neemt me de geschreven woorden uit de mond , nagel op de kop . Uiteraard ben ik ook een beetje jaloers op het fel overdreven salaris van een topvoetballer . Maar ook op te merken is dat vele topsporters/ grootverdieners een deel spenderen aan liefdadigheid .
  • E C

    2 jaar geleden
    De KBVB zou beter een statement maken en melden dat ze met een normale wagen moeten toekomen en in een outfit van de bond. Lijkt precies wel carnaval daar in Tubeke .
  • James Williams

    2 jaar geleden
    Als den Bats op het veld nog maar half zoveel zou opvallen als met zijn ongelofelijk lelijke outfits en auto’s zou het al heel goed zijn maar helaas.
  • Gunter Verleyen

    2 jaar geleden
    En de supporters maar hun nikkel afdraaien om met hun zuurverdiende centen peperdure tickets te kopen. Soms vraag ik me af waarom mensen zich zo kunnen laten naaien, hun centen gaan naar de luxe van overbetaalde voetballers die niets bijbrengen aan de maatschappij.
  • Wendy Vandereyken

    2 jaar geleden
    Tegenwoordig zijn het geen voetballers meer, maar mediafiguren of popsterren die om ter felst pochen en opscheppen. Wat een contrast met bijvoorbeeld de jaren '80, toen kon je met veel spelers na de match in de kantine een pint drinken. Als je nu te dicht bij een speler komt, wordt je opgepakt door de security. Voetbal is al geruime tijd geen volkssport meer. Naar zulke spelers kijk ik niet meer op. Daarom dat het mij nog maar weinig interesseert.