Harry en Meghan brengen eind deze week een bezoekje aan het Verenigd Koninkrijk
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan brengen eind deze week een bezoekje aan het Verenigd Koninkrijk © Photo News/Reuters

Keren ze op kousenvoeten terug naar de royals? Harry & Meghan zoeken toenadering tot de Queen

RoyaltyZe vertrokken met slaande deuren uit Buckingham Palace, maar het lijkt er nu op dat Harry (37) stilletjes aan heimwee krijgt naar z’n koninklijke leven. De prins zakt deze week met z’n hele familie - inclusief dochtertje Lilibet en zoon Archie - af naar het VK voor de jubileumviering van Queen Elizabeth (96). En er zijn zelfs tekenen dat hij en Meghan (40) hun aanwezigheid binnen de koninklijke familie opnieuw willen versterken, zeker nu het allemaal niet zo vlotjes loopt in de VS. Al ziet lang niet iedereen hen graag (terug)komen. “Als ze echt om de Queen gaven, zouden ze tijdens een rustige week komen.” 

7 reacties

  • Karine Roeland

    2 jaar geleden
    Geld nodig? Meghan is en blijft een actrice die haar eigen soap schrijft en er de hoofdrol in speelt. Harry is een marionet.
  • Elisa deJong

    2 jaar geleden
    De soort kritiek die Harry en plein public gaf over privé zaken, is onbehoorlijk. Er hoort giga excuus te komen, anders zou je denken, dat ze beter in de usa blijven. Maar oprechte spijt, maakt ook veel goed, dat is ook weer waar. Benieuwd hoe dit gaat verlopen.
  • Didi Bellens

    2 jaar geleden
    Ik zou ze zeker niet terugnemen maar ja de Queen en de Britten zullen wel vergevensgezind zijn zeker.
  • Emma Kamenistyy

    2 jaar geleden
    Tijd dat er eindelijk opvolging komt voor de Queen. Want haar oordeel over haar lievelingszoontje Andrew en lievelingskleinzoontje Harry zijn niet om over naar huis te schrijven. Eens Charles op de troon zit, zullen beide figuren wel definitief uit de schijnwerpers van het Britse Koningshuis verdwijnen.
  • Marianne Van den Lemmer

    2 jaar geleden
    Een smak geld iedere maand zonder er een poot voor te hoeven uitsteken. Ge zoudt voor minder zoete broodjes bakken.