Dessers in Marseille na de kwalificatie voor de Conference League-finale.
Volledig scherm
Dessers in Marseille na de kwalificatie voor de Conference League-finale. © AFP

Feyenoord licht aankoopoptie niet, Dessers keert terug naar België: “Het was een eer, het is met geen woorden te beschrijven”

Racing GenkDe toekomst van Cyriel Dessers ligt niet in Rotterdam. De 27-jarige spits vond geen persoonlijk akkoord met Feyenoord, waardoor de Nederlandse club de aankoopoptie logischerwijs ook niet lichtte. Dessers keert dus terug naar Genk.

11 reacties

  • Kurt Van Barel

    2 jaar geleden
    Degelijke spits maar zijn looneisen zullen meer dan degelijk geweest zijn vermoed ik
  • Dirk Van den Bogaert

    2 jaar geleden
    Er gaan hier enkele personen er nogal makkelijk van uit dat Feyenoord geen geld zou hebben maar hun Europese campagne, zonder inkomsten uit tickets e.d., heeft hen wel 15.896.629 Euro opgeleverd. Ik vermoed dus eerder dat ze de vraag van Genk en de looneisen van Dessers zelf buiten proportie vonden. En 4 miljoen plus 40% op een eventuele doorverkoop voor een middelmatige voetballer met een marktwaarde van 3 miljoen Euro is inderdaad veel geld naast het loon dat hij graag zou hebben.
  • moons fons

    2 jaar geleden
    Toffe gast, fijne kerel, prima karakter maar mijn idee niet goed genoeg voor de top. Nu Genk is al een tijdje niet meer top hé ! Correcte analyse joachim !
  • Robin De raeymaeker

    2 jaar geleden
    Feyenoord heeft geld zat deze zomer.... sinistera, malacia en senesi gaan samen meer dan 60 miljoen opleveren. Alleen wilde feyenoord niet ingaan op de looneisen van Dessers en wss terecht!
  • joachim albert

    2 jaar geleden
    27 jaar, 1 goed seizoen in Nederlandse 2e klasse, dan flutseizoen bij Genk en dit jaar, 30% van zijn goals waren inleggertjes in laatste 5 minuten, op zijn Origi's die voor de meesten hier een flutaanvaller is, maar Dessers is een talent? 27 jaar, hé! Moest hij 22 zijn, ok maar nu. ? En moest hij echt zo'n talent zijn, 4 miljoen zou 7,8 9,+10 miljoen geweest zijn. Storme, Van Zeir, e.a. zijn beter (vind ik).