Politie verspreidt opmerkelijk opsporingsbericht: van wie is deze ladder?

Vermiste personen, daders van criminele feiten en gevonden voorwerpen hadden we al gehad. Maar nu verspreidt de politie wel een zeer opmerkelijk opsporingsbericht. Ze willen namelijk weten van wie deze ladder is.

tg

De oproep kadert in het onderzoek naar de ontsnapping van de 30-jarige Mustapha Iken, een zware crimineel van Marokkaanse origine, uit de gevangenis van Lantin. Dat gebeurde op 26 februari met de hulp van enkele handlangers. De gedetineerde kroop met een ladder over de muur.

De politie zoekt nu van wie die ladder is. “Het gaat om een oude grijsmetalen uitschijfbare ladder met een versterkte rode voet, bestaande uit 3 delen van elk 7m50 lang. Op de zijkant staat de vermelding E193 in het rood en een groene stip. Verder hangen er 2 zelfklevers op de ladder, een oude sticker van de firma PERFECTY en een sticker met de veiligheidsvoorschriften.”

Van de ontsnapte boef is intussen nog altijd geen spoor.

Wie informatie heeft over Mustapha Iken of over de ladder kan contact opnemen met 0800/30.300 of mailen naar opsporingen@police.belgium.eu. Discretie wordt verzekerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen