Johnny Depp trekt aan het langste eind: jury kent hem 15 miljoen dollar toe, Amber Heard krijgt 2 miljoen

CelebritiesJohnny Depp heeft de zaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard grotendeels gewonnen. De acteur had de actrice voor 50 miljoen dollar aangeklaagd voor smaad vanwege een artikel dat ze had geschreven over haar ervaringen met huiselijk geweld. De jury in Fairfax (Virginia) oordeelde woensdag dat voldoende is bewezen dat er sprake is van smaad. Amber Heard moet Depp 15 miljoen dollar aan schadevergoeding betalen. In de tegenclaim van Heard, die op haar beurt 100 miljoen dollar eiste van Depp wegens smaad, achtte de jury de feiten slechts gedeeltelijk bewezen. Amber kreeg 2 miljoen dollar toegewezen.

15 reacties

  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Het is een schok voor de publieke opinie: te zien krijgen, dat niet elke man zich machteloos als een lam naar de slachtbank laat leiden, door 1 of meerdere vrouwen. Als een man bewust een proces begint tegen een vrouw die hem 'te slim af was', is het de bedoeling om de waarheid te laten bovendrijven. Er is iets wat vrouwen bijzonder nijdig maakt: en dat is een man ... die slimmer is. AH zal dus zeker in beroep gaan.
  • Danny De Graeve

    2 jaar geleden
    Eindelijk de show is over. Ze hebben er waarschijnlijk het vier dubbele aan verdiend
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Drama is voor op het doek. Feiten en bewijzen zijn voor in de rechtbank. Er zijn er vaker die dat in een vechtscheiding vergeten en zichzelf daar vergalopperen.
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Zo, het circus is voorbij.
  • peter destoop

    2 jaar geleden
    en zijn we dan eindelijk van die farce af?