The Rolling Stones tijdens hun openingsconcert in Madrid. Van links naar rechts: Ronnie Wood, Mick Jagger en Keith Richards
Volledig scherm
PREMIUM
The Rolling Stones tijdens hun openingsconcert in Madrid. Van links naar rechts: Ronnie Wood, Mick Jagger en Keith Richards © ANP / EPA

Onze man trok naar The Rolling Stones in Madrid:"Een orkaan zoals we die nog niet vaak hebben beleefd"

MuziekMet een ronduit overweldigend, verbluffend, fenomenaal concert van ruim twee uur hebben The Rolling Stones woensdag in een kolkende Estadio Metropolitana in Madrid hun Europese verjaardagstour ‘Sixty’ afgetrapt. Met een bijwijlen bovenaardse Mick Jagger die elke zestigplusser (en de rest van de 55.000 aanwezigen) zielsgelukkig maakte: op rock ‘n roll staat geen leeftijd. Zo is nu onomstotelijk bewezen.

5 reacties

  • Joris Peeters

    2 jaar geleden
    Hopelijk brengen ze dit jaar hun langverwachte nieuwe plaat uit met nieuw materiaal.
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    de 'Rolling Stones' ; zonder Brian Jones ? zonder Bill Wyman ? zonder Charlie Watts ? ; NJ
  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    En de drummer wordt dan maar vergeten...
  • Paul Janssens

    2 jaar geleden
    Absolute top
  • Marlene De Smedt

    2 jaar geleden
    wat was ik daar graag bijgeweest
  1. Deel twee van erg persoonlijke documentaire André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernedering nu wel gehad”
    Play
    Showbits
    2

    Deel twee van erg persoonlij­ke documentai­re André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernede­ring nu wel gehad”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. KIJK. “Er mag iets meer pit inzitten”: boer Bert weet al na één date of een vrouw bij hem past of niet
    Play
    tv

    KIJK. “Er mag iets meer pit inzitten”: boer Bert weet al na één date of een vrouw bij hem past of niet

    Vlasser Bert (28), die in de vorige aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ werd geïntroduceerd, mag opnieuw op date. Zijn eerste afspraakje met Isaline was niet meteen een succes, maar misschien valt Celine wel in de smaak. Bert is wel een believer van liefde op het eerste gezicht, en dus moet de vonk voor hem meteen overslaan. De boot waarin hij Céline mee op date neemt, heet ‘Sjansaar’. Zou het een metafoor kunnen zijn voor Bert vandaag?