De transformatie van Rik Verheye en Jelle De Beule
Volledig scherm
PREMIUM
De transformatie van Rik Verheye en Jelle De Beule © Play4

Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”

ShowbizzHet staat vast: ‘Nonkels’ op Streamz  krijgt een tweede seizoen. Dat betekent dat Rik Verheye (35) en Jelle De Beule (41) nog eens in de huid van Luc en Willy mogen kruipen. Al moesten de acteurs daar ook in het eerste seizoen al heel wat voor over hebben. Van zweetkoppen, gevoelige huidjes tot buikprotheses waarvoor elk haartje één voor één moest worden ingebracht: de acteurs brachten elke dag vier uur in de schminkstoel door. “Het voelde alsof we een pudding op zijn gezicht moesten plakken.”

31 reacties

  • Anja Steeman

    2 jaar geleden
    Nog eens een programma waar je nog eens kunt mee lachen want in het echte leven is het al moeilijk genoeg
  • mario schelfthout

    2 jaar geleden
    Waarom dure buitenlandse reeksen aankopen als we dit hebben in ons eigen landje?! Eigen kweek, Callboys, Bevergem,... Ik voel me op dit gebied gezegend de laatste jaren. Doe zo verder en JDB, die gast heeft zo veel skill’s, top!
  • mieke vanhaute

    2 jaar geleden
    veel slechter kan niet, jammer.
  • Eduard Vanderheyden

    2 jaar geleden
    De eerste aflevering moest je wennen. Al de volgende waren te snel voorbij. Proficiat voor gans de cast en hopelijk nog meer van deze. Het leven is al triestig genoeg met de heruitgegeven reeks van de Kamp.
  • Kelly Verlinden

    2 jaar geleden
    Nonkels is de reden dat ik Streamz heb opgezegd. Zo een bagger. Wellicht de slechtste Vlaamse serie ooit.