Dancing Zillion opent nog één keer de deuren in Waagnatie in Antwerpen

De voormalige discotheek Zillion in Antwerpen opent 25 jaar na haar opening nog één laatste keer haar deuren op de Antwerpse Waagnatie. Dat gebeurt naar aanleiding van de filmrelease van de gelijknamige film van Robin Pront die het verhaal rond de discotheek brengt.

Ter gelegenheid van de filmrelease van “Zillion”, geeft de gelijknamige discotheek 25 jaar na haar opening nog een laatste keer een feestje. Zo kunnen alle fans van het eerste en laatste uur nog een onvergetelijke nacht beleven in de meest beruchte discotheek van Vlaanderen.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober vindt het grote feest plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Dancing Zillion bevond zich in de jaren 90 op het Antwerpse Zuid, maar sloot in 2002 haar deuren en ging tegen de vlakte.

Zillion is een film van regisseur Robin Pront en gaat over de opkomst en ondergang van de Antwerpse danstempel en zijn flamboyante eigenaar Frank Verstraeten, een computernerd uit Meise die het schopte tot koning van het Antwerpse nachtleven. Jonas Vermeulen, Matteo Simoni, Charlotte Timmers, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen vormen de hoofdcast van het verhaal. De release van de film is gepland op 26 oktober.

Bekijk hier de trailer van de film "Zillion" over de legendarische dansclub:

Videospeler inladen...

Meest gelezen