Minister Frank Vandenbroucke.
Volledig scherm
Minister Frank Vandenbroucke. © Photo News

Minister Vandenbroucke: “Heel veel kans dat er na zomer weer vrij grootschalige vaccinatiecampagne komt”

Er is een hele grote kans dat er na de zomer - mogelijk in september - opnieuw “een vrij grootschalige vaccinatiecampagne” tegen het coronavirus komt in ons land. Dat heeft federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) gezegd in ‘De afspraak’ op Canvas.

47 reacties

  • Daan Dhont

    2 jaar geleden
    Misschien moet men deze keer toch eerst eens navragen bij de bevolking wie zo'n vaccin wil, alvorens te bestellen en zo miljoenen in het water te gooien.
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    En zoals steeds 'is het mogelijk dat het gaat gebeuren'.
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    Het virus is zeker nog niet weg en zal verder muteren misschien niet meer zo ziekmakend het is onder ons en het zal er blijven als er weer een prik nodig is ga ik hem halen !
  • Nicolas Geens

    2 jaar geleden
    En hoeveel extra ziekenhuisbedden en verplegend personeel is er bijgekomen in de afgelopen twee jaar? Nul komma nul want daar kan je geen lucratieve aandelen van kopen. Nee, om straks de zorg te ontlasten gaan we weer massaal testen en vaccineren aan gemiddeld 40 euro per vaccin en per test. Alweer miljarden die uit de staatskas verdwijnen richting aandeelhouders en dan achteraf iedereen klagen dat alles duurder wordt wanneer de regering die schuldenput moet vullen. Ik doe niet mee.
  • Jonathan Monsaert

    2 jaar geleden
    Geen prikjes gekregen en still going strong💪! Heel blij met mijn keuze en iedereen moet zijn eigen doordachte keuze hieromtrent maken. Er wordt ons hier in dit "vrije" Europa al genoeg opgedrongen. Het gezond verstand moet primeren boven de druk van de kuddegeest, het voeden van angst en regelneverij!