Kirsten Flipkens.
Volledig scherm
Kirsten Flipkens. © EPA

Nog één keer Wimbledon en dan is het voorbij: Kirsten Flipkens kondigt afscheid aan in het enkelspel

TennisKirsten Flipkens (WTA-307) stopt straks op haar 36ste met tenissen op het allerhoogste niveau. Na een lange carrière in het enkelspel wil ze zich nog één keer laten zien op Wimbledon, de grandslam waar ze in 2013 in de halve finales stond. 

5 reacties

  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Als je van je sporthobby je beroep kan maken en er nog goed kan aan verdienen. Wat is daar dan verkeerd aan. Als alleen maar de absolute top een reden van bestaan mag hebben, Frank, dan zou er niet veel sport meer zijn.
  • Marcel De Maesschalck

    2 jaar geleden
    @Hugo : ik zou het niet beter kunnen zeggen. Kirsten was en is een voorbeeld op het court. Ze had niet de absolute superklasse maar heeft toch heel veel uit haar carrière gehaald. Altijd sportief, altijd 200 % inzet. Bedankt Kirsten voor alle prachtige momenten die je ons bezorgd hebt. Spijtig genoeg is die ene grote klapper (Grand Slam) er nooit gekomen. Er zijn genoeg ééndagsvliegen die wel een Grand Slam gewonnen hebben en die nog niet tot aan je enkels kwamen. @Lucas en Frank : zeveraars
  • HUGO DERAES

    2 jaar geleden
    Frank, daar gaat het niet om! Elke dag kunnen doen wat je graag doet, daar gaat het om. Letten op je voeding, voldoende rusten, feestjes van familie moeten missen, terug komen na blessure ...en zoveel meer! We zouden wat meer respect moeten hebben voor wat een ander doet! En aan Kirsten ... gefeliciteerd ! Top madam, en doe vooral verder met wat je graag doet!!
  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    Wordt hoge tijd ! Heeft al genoeg geprofiteerd zeker !
  • Frank Hageman

    2 jaar geleden
    Wat heeft ze de laatste tien jaar nog gewonnen?