© Hürriyet Daily News

Expo ‘The Art of Banksy’ wegens succes verlengd

De expo in de Antwerpse Stadsfeestzaal blijft nog twee maanden langer open dan oorspronkelijk gepland. Tot en met 7 mei kunnen nieuwsgierigen de werken van de mysterieuze Britse kunstenaar bezichtigen.

johe

Goed nieuws voor de fans van werken als ‘Girl with Balloon’ en ‘Media’, want de expo ‘The Art of Banksy’ is wegens succes verlengd. Sinds de opening op 14 januari dit jaar lokte ze al ruim 37.500 bezoekers. Dat grote succes heeft ertoe geleid dat de meer dan 80 werken langer dan voorzien te bezichtigen blijven in de Stadsfeestzaal.

In de expo zie je allemaal originele werken of zeefdrukken in beperkte oplage van de hand van Banksy zelf. De Britse curator Steve Lazarides bracht de werken van de meest beroemde én beruchte straatkunstenaar ter wereld samen, en de collectie is momenteel in Antwerpen te vinden.

Opgelet: vanaf 20 maart gelden nieuwe openingsuren voor de expo. Van maandag tot donderdag sluiten de deuren dan al om 17.00 uur in plaats van 19.00 uur. Van vrijdag tot zondag kun je er nog steeds tot 19.00 uur terecht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER