Koningin Elizabeth niet aanwezig op Epsom Derby van zaterdag

RoyaltyIn het Verenigd Koninkrijk zijn de feestelijkheden voor het jubileum van koningin Elizabeth (96) nog steeds volop aan de gang. Vrijdag stond onder meer de dankdienst in St Paul’s Cathedral op de planning, waar de koningin verstek voor moest geven. Ook zou Elizabeth haar achterkleindochter Lilibet al ontmoet hebben. In dit artikel houden wij je op de hoogte met een overzicht van alle opmerkelijke momenten.

8 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    2 jaar geleden
    Ondanks de verbeelding van de pers was alles van op voorhand haarfijn georchestreerd en georganiseerd door 'ma'am' herself. Het was gewoon onrealistisch te verwachten van een 96-jarige dat zij dagenlang het ene na het andere event bij te wonen, al mag ze dan nog in goede conditie zijn voor haar leeftijd. Dus heeft zij gewoon slim gedelegeerd. Maar ja dat klinkt maar saai als headliner in de tabloids natuurlijk.
  • lieve van laere

    2 jaar geleden
    Ik bergrijp de adoratie niet, voor deze dame: ze is in een gepriviligeerd nest geboren en wordt haar hele leven behandeld alsof ze " God" is ( een godin) , ze reist de hele wereld rond in en luxe en comfortabele situatie, schud handjes, ( met corona iets minder) , woont in een paleis, met huispersoneel en persoonlijke aankleedster, kapster, kortom , als je niks maar dan ook niks moet doen in uw leven word je toch automatisch zo oud, en daarom word zij nu zo opgehemeld!
  • Marc Geerts

    2 jaar geleden
    Wees eerlijk, Vandaag was het de ideale dag om de kroon over te laten aan William, die Charel is niet de persoon waar ze zitten op te wachten.
  • jean-pierre henrotte

    2 jaar geleden
    aan Noël Dirickx verkleden... en bij volksdansen? in jeans, liefst gescheurde ?
  • Jan Deblaere

    2 jaar geleden
    Volgens de Britse pers heeft het Paleis bevestigd dat enkel diegenen die officiële taken uitvoeren aanwezig zullen zijn en dus niet Prins Harry of Prins Andrew. Meer moet je daar dus niet achter zoeken. Tenslotte was dat de wens van Harry om geen senior royal meer te zijn.