Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nederlandse pers wrijft het er graag in: “België als een versleten motor die het liefst naar de garage wil voor langdurig onderhoud”

Rode DuivelsAuwtch. 1-4. De meest ontluisterende nederlaag van de Rode Duivels onder Roberto Martínez. En dat net tegen Oranje in eindelijk nog eens een volle Heizel. De Nederlandse pers verliest enerzijds niet uit het oog dat het slechts om een partij in de Nations League ging, anderzijds laat het - terecht - niet na om de suprematie van Oranje in de verf te zetten. Net als de "onbeholpenheid” van de Belgen. “De Gouden Generatie lijkt op haar laatste benen te lopen.” In de Spaanse pers werd de volgspot gezet op Eden Hazard.

63 reacties

  • joachim albert

    2 jaar geleden
    Belgische bond kan geen sterke karakters aan? Pakken ze eens een Hollander met een grote naam, dan licht hij heel België op...En Leekens Wilmots en Martinez zijn/waren, toch op papier, de beste keuzes van dat moment; nooit goed genoeg voor sommigen, wie had moeten komen? MP, Gerets? Die wilden toen niet Of Franky Van der Elst of Paul Put? Neen, Ferguson of Mancini? Goed genoeg? Er zou toch nog commentaar komen ..
  • phil powels

    2 jaar geleden
    Inderdaad mr De Wael, je vraagt je af met wat die daar bezig zijn in tubeke!
  • Peter Schelkens

    2 jaar geleden
    Heb gisteren Hongarije versus Engeland gezien ,bij Hongarije enkele spelers uit de Bundesliga rest lagere klasse maar strijden tot laatste seconde . Dat heb ik België nog NOOIT zien doen. Talent genoeg maar met zo een trainer die precies zelf tegen zijn goesting naast de lijn staat moet je niks verwachten.
  • Michel De Wael

    2 jaar geleden
    Waarom niet Dendonker als centrale verdediger.
  • marc castermans

    2 jaar geleden
    Niet alleen de motor is versleten, er zijn ook geen reserveonderdelen.