©  © VRT - 2019

Eva De Roo maakt opwachting in ‘De allerslimste mens ter wereld’: “Let’s go!”

Radiopresentatrice Eva de Roo (34) zal binnenkort meestrijden in De allerslimste mens ter wereld. Dat maakte ze zelf bekend op Studio Brussel en op Instagram. Vorige week raakte bekend dat Liesbeth Van Impe en Olga Leyers zullen meedingen naar de felbegeerde titel in de populaire tv-quiz.

wvb
Bron: Studio Brussel, Instagram

“Ik kan niet ontkennen dat Erik Van Looy mij enkele maanden geleden gebeld heeft”. Zo kondigde de radiopresentatrice aan dat ze haar opwachting zal maken in de speciale editie van De allerslimste mens ter wereld. Al geeft ze te kennen er niet helemaal gerust in te zijn, ondanks haar 9 deelnames in de ‘normale’ versie van het spelprogramma, zo’n 6 jaar geleden. “Ik heb schrik bang om af te gaan. Ik heb twee kinderen gekregen. Mijn hersenen, daar blijft niets van over”, zei ze al lachend.

Op haar Instagram-account bevestigde Eva nogmaals dat ze één van de kandidaten zal zijn. En of de goedlachse radiomaakster, die in januari nog mama werd van een tweede zoontje, daar blij om is. “Lets Go”, schrijft de Studio Brussel-coryfee enthousiast.

Verjaardagseditie

Intussen is het bekende Play 4-programma al aan haar twintigste jaartal toe en dat ‘viert’ quizmaster en rots in de branding Erik Van Looy met de crème de la crème van de laatste tien seizoenen.

Eva De Roo zet zich straks naast een rist topkandidaten als durfal en tv-presentator Tom Waes (53), studio 100-baas Gert Verhulst (54), sopraan Astrid Stockman (35), de Nederlandse zangeres Merol (31), tv-persoonlijkheid Olga Leyers (24) en Liesbeth Van Impe (45), hoofdredactrice van onze zusterkrant Het Nieuwsblad, die na actrice Tine Embrechts de hoogste score wist te behalen in De Slimste mens (665 seconden!).

Die laatste wist in 2016 niet alleen een waanzinnige reeks van elf deelnames neer te zetten in het veel bekeken spelprogramma, maar ook de harten van tv-kijkend Vlaanderen te veroveren. Helaas moest ze in de finale de duimen leggen voor ex-mol Gilles van Bouwel en Eva De Roo, die toen als tweede eindigde.

Het is overigens de tweede keer dat De allerslimste mens wordt gezocht. In 2011 won komiek Bert Kruismans de eerste all stars-editie, met een selectie van de beste kandidaten uit de eerste acht jaargangen. De tweede verjaardags­editie gaat midden ­september van start op Play4.

LEES OOK. Liesbeth Van Impe en Olga Leyers strijden mee om titel van ‘De allerslimste mens’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER