© Streamz/Disney+/Netflix 

3 series die je deze week wil zien op de streamingdiensten

Een nogal regenachtige week en zomerseizoen in televisieland: dat vraagt om een nieuwe serie. Netflix, Streamz en Disney+ hebben elk een topper klaarstaan.

edb

Een Goed Jaar op Streamz

Lenny (Boris Van Severen) en Erik (Jurgen Delnaet) botsen in de Ardennen per toeval op een kelder botsen vol met wijn die ooit nog van Adolf Hitler was. Of dat willen ze potentiële kopers toch graag doen geloven. Wanneer blijkt dat de koper een wel erg schimmig figuur is, loopt alles mis. In de VTM-reeks is Johny Voners te zien als maffiabaas. Het was zijn laatste project voor hij overleed in maart 2020.

Vanaf woensdag 8 juni.

Ms. Marvel op Disney+

In Ms. Marvel ontmoeten we Kamala Khan, een Amerikaanse tiener die superkrachten krijgt, net als de helden naar wie ze altijd heeft opgekeken. Ze is de eerste islamitische Marvel-heldin. De eerste en laatste aflevering van de reeks werden geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah. Deze week verschijnen de eerste twee afleveringen.

Vanaf woensdag 8 juni.

Peaky Blinders op Netflix

Het laatste hoofdstuk in het verhaal van de familie Shelby komt deze week eindelijk naar Netflix. Daarin moet Tommy zich op de opiummarkt storten. Hij ziet zich verplicht samen te werken met zijn ergste vijanden.

Vanaf vrijdag 10 juni.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER