Nederlandse politie op zoek naar (dashcam)beelden van blauwe Volkswagen in onderzoek naar dood van jongetje Gino

In het onderzoek naar de ontvoering en dood van het 9-jarige jongetje Gino is de Nederlandse politie op zoek naar video-opnames: dashcambeelden of beelden van andere camera’s waarop een blauwe VW Lupo te zien is.

In Nederland is het onderzoek naar de dood en de ontvoering van de 9-jarige Gino nog volop aan de gang. Het jongetje verdween vorige woensdag, nadat hij in Nederlands Limburg in een speeltuintje ging voetballen. Zijn lichaam werd het afgelopen weekend gevonden, op aanwijzing van een verdachte man die eerder was opgepakt.

In het onderzoek naar de zaak doet de politie nu een oproep. Concreet zijn de speurders op zoek naar “dashcambeelden en beelden van andere vaste cameraposities die zicht hebben op de openbare weg”, die woensdagavond tussen 18.50 en 19.30 uur gemaakt zijn. Nog meer concreet is de politie op zoek naar beelden waarop een blauwe Volkswagen van het type Lupo te zien is. 

Meer details over de beelden waar de politie in geïnteresseerd is en de manier waarop de beelden aan de politie bezorgd kunnen worden, is te vinden op de website van de Nederlandse politie

Meest gelezen