Andy Dejonckheere uit Hooglede overleefde een klap met zijn brommer tegen een bloembak langs de weg niet
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Dejonckheere uit Hooglede overleefde een klap met zijn brommer tegen een bloembak langs de weg niet © RV / Klaas Danneel

Enorm verdriet om verongelukte brandweerman Andy (50) die zijn vriendin onlangs ten huwelijk vroeg: “Meest fantastische mens die ik ooit ben tegengekomen”

HoogledeHet verdriet bij familie en vrienden om het plotse overlijden van brandweerman Andy Dejonckheere (50) uit Hooglede is enorm. Andy botste zondagmorgen vroeg met zijn motor tegen een bloembak op een parkeerplaats vlak bij zijn woning. Hij overleed later in het ziekenhuis. “Hij stond altijd voor iedereen klaar en was een fantastische man”, zegt iedereen die hem kende.

  1. Stadsdiensten gaan er enkele dagen tussenuit

    Stadsdien­sten gaan er enkele dagen tussenuit

    Tijdens de maand mei sluiten de Roeselaarse stadsdiensten meermaals de deuren. Zo zijn op woensdag 1 mei, Feest van de Arbeid, alle stadsdiensten gesloten. Ter gelegenheid van O.L.H. Hemelvaart zijn alle stadsdiensten ook dicht op donderdag 9 mei. Op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei zijn de recyclageparken en de stedelijke sportinfrastructuur open. De andere stadsdiensten nemen de brug en je kan geen afspraak maken. Pinksteren zorgt er daarentegen voor dat alle stadsdiensten gesloten zijn op zondag 19 mei en maandag 20 mei. KOERS. Museum van de Wielersport, het Vrijetijdspunt en Toerisme Roeselare blijven open op zon- en feestdagen. Je kan er zowel op 1 mei, tijdens het Hemelvaartweekend en op Pinksteren en de maandag nadien terecht voor een bezoekje.
    Roeselare
  2. KIJK. Collega’s MSKA gaan uit de bol na overwinning Christophe in The Voice: “Supertrots, maar ook wel wat schrik dat we hem hier op school gaan verliezen"
    PREMIUM

    KIJK. Collega’s MSKA gaan uit de bol na overwin­ning Christophe in The Voice: “Supertrots, maar ook wel wat schrik dat we hem hier op school gaan verliezen"

    Christophe Verholle (43) mag zich sinds vrijdagavond The Voice van Vlaanderen noemen. Zijn overwinning werd uitbundig gevierd in het MSKA Roeselare, waar de collega's van Christophe de finale van de VTM-talentenjacht op groot scherm volgden. “We gaan een bordje met het opschrift ‘The Voice van Vlaanderen‘ laten maken voor aan zijn bureau”, klinkt het apetrots in de middelbare school.
    Roeselare