Bij de botsing belandde één van de wagens op het dak. © BFM

A12 richting Antwerpen tijdlang versperd door ongeval in Schelle: wagen belandt op dak

Schelle -

Door een zware botsing tussen twee wagen in Schelle was de A12 richting Antwerpen een tijdlang volledig versperd. Een wagen belandde hierbij op het dak. Twee personen zijn lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. De weg is intussen weer vrijgemaakt.

nelo

Het incident gebeurde rond 8.40 uur net voorbij de Rupeltunnel op de A12 richting Antwerpen. “Het ging om een botsing tussen twee wagens”, legt Jana Verdegem, woordvoerster van de federale politie, uit. “Een wagen belandde op het dak.” Vermoedelijk is één van de wagens ingereden op een stilstaande file.

Twee personen werden lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Hun wagens moesten worden getakeld. Door het opruimen van de brokstukken was de volledige rijbaan versperd. Ook de oprit in Boom werd een tijdlang afgesloten. Het verkeer moest de A12 verlaten via afrit Boom en werd omgeleid via Rumst, waar de bestuurders opnieuw de snelweg konden nemen.

© BFM

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER