Panos in station Antwerpen-Berchem gesloten wegens muizenplaag

De Panos-winkel in het station van Antwerpen-Berchem is sinds vanmorgen gesloten nadat een klant muizen zag rondlopen. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en Radio 2. De winkel blijft voorlopig dicht totdat een gespecialiseerde dienst ongediertebestrijding is langsgeweest. Volgens Panos kampt het hele station met een muizenplaag, maar NMBS ontkent dat.

EmKe
Bron: HLN, Radio 2

LEES OOK. Panos Berchem Station getroffen door muizenplaag: “Zo snel mogelijk weer open na volledige cleaning”

Iemand maakte een filmpje waarop te zien is hoe er na sluitingstijd muizen rondlopen in de Panos in het station van Antwerpen-Berchem. La Lorraine Bakery Group, het moederbedrijf van Panos, werd vanochtend op de hoogte gebracht van het probleem. “Wij hebben dit onderzocht en er heerst blijkbaar een muizenprobleem in het hele station, die ook de Panos treft”, klinkt het in een verklaring van Panos.

De winkel blijft voorlopig dicht totdat de ongediertebestrijding is langsgeweest. “De dienst heeft specifieke ervaring binnen de horecasector en de bestrijding gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften. Hygiëne en veiligheid zijn voor Panos de eerste prioriteit”, sluit het bedrijf zijn statement af.

NMBS

Volgens La Lorraine Bakery Group zou het hele station te maken hebben met een muizenplaag. NMBS ontkent dat en zegt dat er alleen muizen zijn in de Panos-vestiging. “Van een muizenplaag is er geen sprake in het station van Berchem, dus het probleem ligt bij Panos zelf”, zegt woordvoerder Dimitri Temmerman in Het Laatste Nieuws.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Uitgelicht