Amber Heard.
Volledig scherm
Amber Heard. © AFP

Johnny Depp post eerste TikTok en Amber Heard is meteen boos: “Dit is een stap terug voor vrouwenrechten”

CelebritiesHij zit nog maar net op TikTok, maar de eerste video van Johnny Depp (58) is dinsdag al meteen in het verkeerde keelgat geschoten bij zijn ex Amber Heard (36). De acteur bedankte met een compilatie zijn trouwe fans en zei tegen hen dat ze na zijn gewonnen rechtszaak tegen Heard allemaal weer vooruit kunnen kijken. Een woordvoerder van Heard haalde daarop stevig uit naar de acteur.

34 reacties

  • Jamie Gyselinck

    2 jaar geleden
    Amber, jij bent de reden waarom er een stap terug genomen wordt, niet Johnny. Maar zoals we allemaal wel al weten, voor jou is het altijd de schuld van een ander en kan je je eigen fouten niet inzien. Triestig is dit. Jij zei tegen Johnny dat hij moest opgroeien, misschien moet je dat zelf eens doen.
  • J G

    2 jaar geleden
    Doet een beetje denken aan de affaire Angelina Joli versus Brad Pit.
  • Feline Noé

    2 jaar geleden
    Vrouwenrechten? Haar degoutante uitspraken na alles dat bewezen is dat ze deed, is een stap terug in mensenrechten. Hopelijk zit ze volledig uit Aquaman 2.
  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Die Amber blijft maar door zeuren ! Zou eigenlijk daarvoor terug aangeklaagd moeten worden zodat ze door advocaten en gerechtskosten totaal aan de grond komt te zitten
  • Jean Schrans

    2 jaar geleden
    Een sta vooruit misschien voor mannenrechten