AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Wéér tweede, maar coach van Van Aert reageert positief: “Wout heeft de beste tijdrit gereden, beter dan Ganna”

WielrennenMaandag Vuillermoz, dinsdag Gaudu, woensdag Filippo Ganna. Nom de dieu! Weer geklopt, weer tweede. In de tijdrit dit keer. Goed dat Wout van Aert rit één heeft gewonnen in het Critérium du Dauphiné. Het vloeken had anders nog veel luider geklonken. Al vindt coach Mathieu Heijboer dat Van Aert een betere tijdrit reed dan Ganna: “Het zal bij Wout nog wel even duren voor dat indaalt, maar zo is hoe ik het zie.”

5 reacties

  • Antoine Van De Velde

    2 jaar geleden
    Ganna had de omstandigheden allemaal aan zijn kant tegenover Wout, Aerodynamische kleding, maar één minuut tussen hem en zijn voorganger, minder wolken en wind en de dagen ervoor in spaarmodus.
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Wout is al meermaals geklopt geweest door renners die pieken of die slechts een paar weken goed zijn in het seizoen .Onder meer Carapas in het Ol.Kampioenschap , daarna een hele periode niets meer van gehoord tot nu in de Giro ! Ook Van Baarle niet meer gehoord sinds Roubaix .Deze week de spurt verloren tegen een Fransman die niemand verwachtte. Na ziekte reed Wout nog podium in Roubaix en Luik . En wat hij hier weer klaarspeelt in de Dauphiné , heel straf !
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Ja Wout heeft een sterke tijdrit gereden als ge weet dat hij de vorige dag tot het uiterste is moeten gaan en Gana zich gespaart heeft en dus goed uitgerust aan de start stond
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Nooit excuses zoeken, dat is Wout een sportieve renner. Zoveel keer tweede, is normaal als je alles kan, Ganna is goed in tijdrijden, Wout is overal goed in dus je kan dan ook niet overal de eerste zijn, ik vraag mij af wat het best is , eerste in 1 ding of overal tweede met zelfs nog nu en dan eerste, voor mij zou Jumbo beter Wout laten doorgaan voor Geel, want waarom niet een beetje hulp van de twee kopmannen en het lukt toch ook die twee lastige dagen, als ze mogen en als ze willen.
  • annemie Caelen - kerkhoffs

    2 jaar geleden
    Als je tussen KM 11 en 21 20 sec verliest dan klopt het niet ,maar ja typisch Hollands om te zeggen Wout was sneller dan Ganna ,nou ja dan moest hij toch winnaar zijn