6 verdachten opgepakt voor cocaïnesmokkel in Antwerpse haven

De politie heeft 6 verdachten opgepakt die iets te maken zouden hebben met cocaïnesmokkel in de Antwerpse haven. Het gaat om 6 mannen uit Borgerhout, Deurne, Merksem, Wijnegem en Brussel. Zij zouden deel uitmaken van een bende die meer dan 16 ton cocaïne zou hebben ingevoerd. 

De politie heeft 6 verdachten opgepakt die betrokken zouden zijn bij cocaïnesmokkel in de haven van Antwerpen. De 6 mannen uit Borgerhout, Deurne, Merksem, Wijnegem en Brussel zijn allemaal tussen 29 en 37 jaar oud. Ze zouden deel uitmaken van een bende die meer dan 16 ton cocaïne zou hebben ingevoerd. 

De leider werd niet opgepakt. Het zou gaan om een man van 35 uit Deurne die momenteel samen met enkele andere verdachten in Dubai verblijft. De man zou een beroep hebben gedaan op familieleden en kennissen om drugs te verhandelen. De bende zou gebruik hebben gemaakt van verborgen ruimtes in auto's en appartementen om de cocaïne te verstoppen. Dat is aan het licht gekomen dankzij de gekraakte telefoonberichten van SKy EXX.

Meest gelezen