Riadh Bahri wordt journaalanker bij VRT NWS: “Droom die uitkomt”

Journalist Riadh Bahri zal vanaf 28 juni het late journaal van VRT NWS presenteren op Één. Dat laat VRT vrijdagochtend weten in een persbericht. “Het is niets minder dan een droom die uitkomt”.

lto

Tijdens de zomermaanden zal Riadh Bahri het late Journaal presenteren dat rond 23 uur te zien is op Één en VRT NU. Hij zal dat blijven combineren met zijn ander werk als journalist en anker van VRT NWS Live en #BelRiadh.

““Het Journaal maakt al sinds mijn prille kindertijd deel uit van mijn leefwereld. Het was de voorbije jaren een enorm plezier om voor het programma te werken als verslaggever. En nu ik het ook mag presenteren is het niets minder dan een droom die uitkomt. Met heel veel goesting heb ik de afgelopen maanden mee mijn schouders gezet onder de digitale programma’s van VRT NWS en het is een eer om nu ook Het Journaal op Eén aan dat takenpakket toe te voegen”, laat Bahri weten.

LEES OOK. Riadh Bahri maakt online actuashow voor jongeren, vernoemd naar… zichzelf

Bahri werkt al sinds 2009 bij de VRT waar hij onder andere meewerkt aan het digitale format VRT NWS Live en recent #BelRiadh, waar hij samen met experten in gesprek gaat met jongeren over maatschappelijke thema’s die hen bezighouden.

“Riadh is intussen een vaste waarde en een vertrouwd gezicht van VRT NWS. Hij brengt nu al bijna dagelijks online live nieuws vanuit onze webstudio en we geloven dat hij dat even goed en energiek zal doen vanuit de journaalstudio”, zegt Dimitri Verbrugge, hoofdredacteur van het Journaal.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER