Hanne van K3 in verwachting van eerste kindje

Hanne Verbruggen (28), de Mechelse zangeres van K3, verwacht eind dit jaar haar eerste kindje. Dat maakt ze vrijdag zelf bekend via Instagram. “Adventure is out there! Hope you’re ready, little one”, schrijft ze.

“Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje! Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting, genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar”, zegt de Mechelse. Hanne zet haar K3-activiteiten de komende tijd gewoon voort. Ook de voorstellingen van de nieuwe K3-show in Nederland (najaar 2022) en Vlaanderen (voorjaar 2023) gaan door. Studio 100 en Hanne bekijken samen of er praktische aanpassingen nodig zijn.

Hanne en haar vriend Jorn zijn al meer dan tien jaar samen. Jorn en Hanne waren al een koppel voor het K3-avontuur van de roodharige zangeres begon. Ze leerden elkaar kennen via de scouts, waar Hanne leidster was tot ze geselecteerd werd om mee te doen aan K3 Zoekt K3. In 2020 stapte het koppel in het grootste geheim in het huwelijksbootje, twee jaar later volgt dus hun eerste kindje.

Eind december 2021 zei Hanne nog in een interview dat Studio 100 “niet plant voor ons wanneer we zwanger mogen worden”. “Tegen mij is gezegd: ‘Dat is iets wat wij nooit gaan plannen voor jou’”, vertelde Hanne toen. “Ik heb veel vriendinnen die kriebels hebben en via K3 kom ik ook veel in contact met kindjes. Ik zie doodgraag kinderen en wie weet voel ik ineens heel hard de biologische klok tikken, maar nu ben ik heel blij met mijn leven zoals het is. Ik kan lekker egoïstisch zijn en hoef alleen rekening te houden met mijn partner. Ik wil nog even jong en onbezonnen zijn.” Aan die onbezonnenheid komt exact een jaar later dus een einde, want dan landt de ooievaar in het Mechelse.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Hanne van K3 is duidelijk: “Studio 100 plant niet voor ons wanneer we zwanger mogen worden”

Het is niet de eerste keer dat een K3’tje zwanger is: de vorige ‘rosse’ Karen Damen stond in 2009 zwanger op het podium en ook Kristel Verbeke kreeg tijdens haar K3-jaren twee dochters.

LEES OOK. Hanne van K3 stiekem getrouwd: “Allermooiste moment van 2020”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER