Oeps: inwoners van Katanga Village heten ons koningspaar welkom met spandoek voor Boudewijn en Fabiola

RoyaltyKoning Filip en koningin Mathilde bevinden zich momenteel in Congo. Zaterdag stond er een bezoekje aan Katanga Village op de planning en daar werd ons koningspaar hartelijk ontvangen. Alleen bleek er bij het maken van de spandoeken een vergissing in het spel ... 

12 reacties

  • Werner Achterbroek

    2 jaar geleden
    Alleen het geld interesseert hun. Hoeveel heeft het ons gekost weeral.
  • Nico Herbots

    2 jaar geleden
    Oeps inderdaad. Na zo'n flater wordt geld en steun vragen en de lijst met verwijten afdreunen net ietsje vervelender. Het bewijst vooral dat het hoog tijd is om vooruit te kijken om zelf te proberen om hun land weer op de rails te krijgen. Met een door en door corrupte regering zal dat nooit lukken. Maar dat is niet de schuld van de Belgen. De koloniale tijd is al lang voorbij. Je kan niet blijven teren op het verleden. Maar nu laten ze zich plunderen door de Chinezen. Schiet niet op zo.
  • guy guy vanhuysse

    2 jaar geleden
    Ik las ook dat de Koning in zijn speech zich verzet tegen de deforestatie, en gelijk heeft hij, voor iedereen zijn informatie, het zijn de Chinezen die reeds sinds jaar en dag 2 houtsoorten kappen in Congo, omdat ze die nergens anders vinden, maar na het kappen kan men terug planten, maar wie doet dat niet ? Ja… de Chinezen !
  • Peter De Smet

    2 jaar geleden
    Nog maar eens bewijs hoe men daar psychisch lijdt na 65 jaar in de nasleep van de kolonisatie
  • Ferdi Wuytack

    2 jaar geleden
    Ze hadden die spandoek nog ergens diep in een kast liggen.