De honden overleefden de steekpartij
Volledig scherm
De honden overleefden de steekpartij © Animal Rescue Service

Animal Rescue Service opgeroepen om honden op te halen na steekpartij in Kessel-Lo

Leuven/Kessel-LoVoor Animal Rescue Service begon het weekend alvast gitzwart. Om 5 uur deze ochtend kregen de vrijwilligers van ARS een dringende oproep van de gerechtelijke politie om de vier honden  die getuige waren van de dodelijke drievoudige steekpartij in Kessel-Lo op te halen. De dieren waren duidelijk onder de indruk van wat er gebeurd is.

2 reacties

  • Christine Laevers

    2 jaar geleden
    Moest dat weggewassen bloed op de honden niet getest worden voor het onderzoek? Misschien lopen de daders of een van hen (als het niet iemand van de familie zelf was) rond met een hondenbeet.
  • MYRTHE PASS

    2 jaar geleden
    Het is niet abnormaal dat één hond, in de bewoordingen van de verslaggever, agressief reageerde. Die hond zag zijn/ haar baasje afgeslacht worden en voelde zich machteloos. Blijkbaar hadden de daders (als de zoon des huizes het niet zelf gedaan heeft) geen angst van de honden. Ik ben toch blij dat de dieren niet lichamelijk gekwetst werden. Dieren moeten niet de dupe zijn van de wreedheden van de mensen. Ikzelf denk dat de oorzaak bij de zoon en/of zijn vrienden ligt.