Evenepoel voor de start.
Volledig scherm
Evenepoel voor de start. © JDK

Meteen vuurwerk in finale met ook Remco Evenepoel: “Maar iedereen keek naar mij en dan zei ik Van Wilder zijn kans te gaan”

Ronde van ZwitserlandRemco Evenepoel heeft in de openingsrit van de Ronde van Zwitserland meteen present getekend. Prominent aanwezig en even in de aanval in de slotkilometers van een kopgroep met de topfavorieten. De verrassende winnaar op een lokaal circuit in en rond Küsnacht werd Stephen Williams (Bahrain-Victorious).

6 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Hij is enorm gegroeid en in de afdaling kan je ook een ronde winnen, kan deze week laten zien dat hij echt bij de allergrootsten hoort, heerlijk om die vreugde te zien bij hem en Oumi
  • Danny Casseau

    2 jaar geleden
    Hij is er niet afgereden een ronde win je niet op een dag laat ons. Hopen . In Frankrijk heeft vandaag iemand de ronde gewonnen zonder overwinning
  • Johan Verhoeven

    2 jaar geleden
    Allez, onderstaanden zijn weer ideale trainers. Er zijn acht ritten, in de eerste rit meteen alles geven kan je mogelijkheden in de volgende ritten beperken. En dan krijg je misschien het deksel op de neus. Het is immers een uithoudingsrace. Remco weet intussen hoe je dat aanpakt, een ronde van acht ritten winnen. Je koers indelen en op het juiste moment toeslaan.
  • dirk maes

    2 jaar geleden
    Als je een ronde wilt winnen, met je uw verstand gebruiken. Maar ja, er zal altijd wel kritiek komen vanuit een bepaalde hoek.
  • Raoul Baert

    2 jaar geleden
    Als je geen energie wil verspillen moet je geen wielrenner worden.