Asfalteringswerken op Antwerpse Ring zijn dag eerder klaar

© rr.

De asfalteringswerken op de Antwerpse Ring zijn sneller opgeschoten dan verwacht. Op minder dan 24 uur tijd is 8.500 vierkante meter asfalt vernieuwd. Dat betekent dat zondagochtend rond 10 uur alle rijstroken terug vrij zullen zijn, in plaats van op maandagochtend. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) in een persbericht.

adm

AWV vernieuwt sinds vrijdagavond het wegdek op de E17 in de richting van Gent en op de R2 ten zuiden van de Beverentunnel. De werken zorgden zaterdag voor ernstige hinder op de Antwerpse ring. Het goede nieuws is dat die hinder van kortere duur zal zijn dan voorzien, want de werken zijn vlotter verlopen dan voorzien.

Op minder dan 24 uur tijd werd 8.500 vierkante meter asfalt vernieuwd. Zaterdagavond en -nacht moet het asfalt nog afkoelen maar kunnen op de Ring wel al twee rijstroken opengesteld worden in plaats van één zoals eerder voorzien. Zondagochtend rond 10 uur zullen alle rijstroken terug vrij zijn. Hiermee zijn de werken bijna een dag eerder klaar dan gepland.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen